I RI

PRODUKTET

RRETHUS

Ne i përmbahemi gjithmonë filozofisë së inovacionit teknologjik.

TAIZHOU KAZHONGAO NDËRMARRJES SANITARE CO LTD.ËSHTË një ndërmarrje e famshme në Zhejiang , e cila është themeluar në vitin 1998 .

Fabrika jonë mbulon një sipërfaqe prej 20000 metër katror toka, ne kemi katër makina automatike të brezit të skajeve (homag), 2 makina CNC automatike të prerjes së drurit (homag).një makinë automatike për lustrim druri (homag).Tokë 600 metër katror pa pluhur, dhomë lyerje me perde uji, një linjë automatike prodhimi llak dhe një linjë prodhimi automatike për hedhjen e legenit, një linjë prodhimi të flluskave PVC.