Šta sadrži materijal Wei Yua?Šta ima metoda održavanja Wei Yua?

koju metodu Wei Yu održava?

1, u korištenju svi da zapamtite da kupaonica ima ožiljak mora biti pravovremeno popraviti, tako da možemo nastaviti koristiti.Nemojte se kretati privatno nakon što je Wei Yu instaliran, pomjerite poziciju da želite kontaktirati profesionalno osoblje.Nemojte koristiti tvrde predmete da udarate, udarate o površinu, uzrokujući ogrebotine.

2, ponekad, ako trebate popraviti kupaonicu mraku ili izgreban dio, ne možemo zanemariti.Upotrijebite čistu mješavinu krpe bezbojni automatski rastvor za poliranje za snažno brisanje, a zatim premažite bezbojnim zaštitnim voskom.Pazite da ne depilirate područje za slijetanje kako biste spriječili klizanje.

3, hajde da pogledamo naše korake popravke: lijepljenje, da biste očistili površinu loše prljavštine, obratite pažnju na metodu.Zastružite ljepilo listom za noževe ili drugim sredstvom za taloženje i upotrijebite vibraciju tupim instrumentom kako biste pukotine popunile ljepilom što je više moguće prije nego što pustite i ostružete višak ljepila na pukotinama.

Drugo, koji materijal je dobar za odbranu kade?

1. Novi materijal je naše akrilno kupatilo.Ovaj proizvod je bogatog oblika i male težine, što je pogodno za našu porodicu.Istovremeno, njegova površina je dobra, a cijena niska, najvažnije je da je bolji izolacijski učinak, visoka tvrdoća akrilne ploče namijenjene kupaonici, kako bi se ovi nedostaci prevazišli.

2. Relativno kvalitetan materijal za kupatilo od livenog gvožđa.Površina je prekrivena emajlom, lijepim i praktičnim materijalom.Dakle, njegova težina je vrlo teška, relativno govoreći, ovo je i izdržljivo, a nije lako proizvoditi buku, lako se čisti, a gvožđe lijevane sanitarije općenito jednog oblika, jer je proces livenja složeniji, pa je i cijena relativno skupa.

3. Ekološki prihvatljivo i udobno drveno kupatilo, koje je definitivno bolje po pitanju termoizolacije, pa je kupanje dobar izbor.I ova vrsta proizvoda ima tijelo cilindra relativno duboko, može u potpunosti infiltrirati tijelo.Općenito govoreći, drvenast brani kupku je da se može odabrati drvenast tvrd, a wei Yu od punog drveta kvaliteta materijala koji se lako čisti, prirodna zaštita okoliša, nedostatak je cijena je malo visoka, obavezati se na to čak i na U isto vrijeme potrebno je održavati za održavanje, može biti izvan forme inače curi.

Wei Yu koji brani metodu održavanja Wei Yua i koji materijal obećava dobro uvesti ovdje, prednost pjenušave kupke je da ima puno, može bolje ublažiti nelagodu tijela, odabrati odgovarajući Wei Yu tako vrlo potreban.Stoga se nadamo da je današnje predavanje bilo od pomoći i da želite da saznate više o tome.


Vrijeme objave: Jun-29-2020