НОВО

ПРОИЗВОДИ

ЗАUS

Ние секогаш се придржуваме до филозофијата на технолошките иновации.

ТАИЖУ КАЖОНГАО САНИТАРНА опрема CO LTD.Е познато претпријатие во Жеџијанг , која е основана во 1998 година .

Нашата фабрика зафаќа површина од 20000 квадратни метри земјиште, имаме четири автоматски машини за лепење на рабовите (homag), 2 CNC машини за автоматско сечење дрво (homag).една автоматска машина за полирање дрво (хомаг).Земјиште од 600 квадратни метри без прашина, просторија за сликање со водена завеса, една автоматска линија за производство на лак и една автоматска производна линија за леење леген, една линија за производство на ПВЦ блистер.